Am Gasit un Dispozitiv de Blocare Volan Ieftin si Bun


De cand am avut prima mea masina, am folosit un dispozitiv de blocare volan pentru a o securiza. Am fost intotdeauna atent pentru a fi sigur ca nu se va intampla niciodata nimic rau cu ea. O masina se poate fura foarte usor, indiferent de cat de moderna este sau de sistemele de siguranta de care dispune. Dar am stiut intotdeauna ca metodele vechi de protectie impotriva hotilor sunt utile si acum. De aceea si la masina actuala, un BMW Seria 5, inca folosesc un dispozitiv blocare volan. Cu totii stim cat de usor le este hotilor sa bruieze semnalul de la telecomanda care dezactiveaza si armeaza sistemul de alarma al masinilor. Dupa ce forteaza sistemul de securitate sa ramana deschis, hotii pur si simplu intra in masina si pleaca mai departe cu ea in doar cateva minute. Din aceasta cauza am ramas fidel antifurturilor clasice. In 15 ani de cand folosesc astfel de dispozitive, nu am testat niciodata limitele unuia. Am mers pe increderea in materiale si constructori, dar acum cateva zile m-am gandit sa aflu exact ce trebuie sa faca un hot pentru a desface un astfel de dispozitiv. 


Asa ca, impreuna cu un prieten, am incercat sa folosim diferite unelte pentru a sparge un dispozitiv de blocare volan. Am incercat cu diferiti clesti, cu truse de lacatus sa deschidem incuietoarea, dar totul a fost in van. Antifurtul aproape ca ne radea in fata si se mandrea de cat de puternic si sigur este. Bineinteles, ne-am chinuit aproape 30 de minute sa spargem incuietoarea si trebuie sa precizez ca prietenul meu este lacatus de profesie si tot nu a reusit. Dupa ce ne-am plictisit, am scos un flex si am inceput sa taiem in veselie la antifurt. Dupa cinci minute de folosit flexul am reusit sa il desfacem. Intr-adevar, fierul a clacat dupa putin timp, dar cantitatea de scantei care a reiesit din aceasta operatiune ar atrage mai mult ca sigur atentia cuiva si ar determina aparitia unui echipaj de politie. Mi-am achizitionat un dispozitiv de blocare volan nou de pe best-tires.ro si sunt acum si mai increzator ca masina mea este in siguranta si este protejata de orice om care ar vrea sa imi fure vehiculul.

Un comentariu:


 1. 🎆THE HACK GEEKS🎆

  Have you ever wondered if it's possible to hack things the way hackers do it in the movies.😵😵  Yeah its possible!!!😁😁😁

  Hacking can easily be done by planting a computer virus or spyware(depending on what the hacker intend to do) in the targeted device.🙇

  We at THE HACK GEEKS give you the best hacking service there ever is.👌👌

  We understand the Issues of scammers all over the internet and that's why we give you a solid prove of our services.

  We have got the top hackers in hackerone.com that are always ready to hack for you anytime ,anywhere, any device, organisation, federal agencies, university, college you just think of it.

  Do you want:

  *To Hack, Clone or Track a Phone?📲

  *To Sniff, Erase or Change a file in a Company, Organisation or in a Federal agency?📖

  *To retrieve, minne BitCoin?💰

  *To hack an Email or any Social Media account?💞

  *To Transfer funds without been detected?💳

  *To increase your credit score?🔝🔝

  *To Hack Credit/Debit card?💰💳

  All these are what we can do for you.

  We are descrete and won't expose our service to you to anyone.

  Contact:

  thehackgeeks@gmail.com

  We look forward to hacking for you.🙏🙏

  RăspundețiȘtergere